Hoppa till sidans innehåll

Hjälpa till


Vi söker fler engagerade medlemmar till klubbens kommittéer!

KURSKOMMITTÉEN

Gillar du att vara en viktig del i en stor helhet och sitter gärna en stund med administrativa sysslor på datorn? Då är det här kommittén för dig! Den här kommittén ser till att alla klubbens kurser annonseras på hemsidan. Kommittén sköter även alla antagningar till klubbens kurser. Det innebär att du som kommittémedlem är bland dom första att ta del av kommande termins kursinformation.

Att vara medlem i den här kommittén innebär ett stort ansvar i form av hantering av personuppgifter och viktig information. Det råder hög sekretess inom kommittén då ingen information får delges andra medlemmar. Vi ser därför att om du vill vara med i denna kommitté så bör du ha varit aktiv medlem i klubben ett tag för att klubbens medlemmar ska känna en trygghet i att alla uppgifter hanteras på ett säkert sätt.

Vill du vara med i den här kommittén? Skicka ett mail till: This is a mailto link

 

TRIVSELKOMMITTÉEN

Här har vi kommittén som brinner för alla medlemmar på klubben. Huvudmålet för kommittén är att anordna roliga tillställningar där klubbens medlemmar får möjlighet att lära känna varandra. Tillställningar som kommittén håller i är socialdanser, evenemangkvällar för alla medlemmar, julmys inför den årliga julavslutningen på socialdansen osv. Den stora fördelen med att vara med i den här kommittén är man får vara med och styra vilka och hur många tillställningar som anordnas på klubben och när dessa ska vara.

Det som nu söks till den här kommittén är personer som kan tänka sig att skriva upp sig på en volontärlista. Den listan använder vi när vi behöver extra hjälp vid enstaka tillfällen. Det kan vara allt från att baka något gott till ett speciellt evenemang till att stå i kiosken på tillställningar så som medlemstävlingen och Valentine Swing.

Vill du skriva upp dig på volontärlistan skicka ett mail till: This is a mailto link

 

TÄVLINGSKOMMITÉEN

Brinner du för att värva nya tävlande par till vår klubb och pusha våra nuvarande tävlande par att bli ännu bättre? I den här kommittén jobbar vi aktivt för att GRRC ska vara en lärorik och utvecklande klubb att tävla för. Det finns flertalet uppgifter av olika karaktär inom kommittén, allt från att sköta det administrativa kring tävlingsanmälningar och licenser till att anordna tävlingsinriktade läger, helgkurser och temakvällar.

Vill du gå med i den här kommittén skicka ett mail till: This is a mailto link

 

TÄVLINGSARRANGÖRSKOMMITTÉEN

Alla som var med och hjälpte till att anordna SM i dans 2019 fick en liten inblick i hur kul det är att anordna tävlingar. Vill du fortsätta att fixa med tävlingar för klubben? Eller missade du det härliga äventyr vi gjorde 2019? Då är det här kommittén för dig!  

Den här kommittén ansvarar för att arrangera klubbens egna officiella tävlingar, klubbmästerskap och medlemstävlingar. Kommittén passar dig som gärna jobbar intensivt en kortare period precis i anslutning till tävlingarna för att sedan ha lugnt i perioder. Det är många saker som ska fixas inför en tävling och ju fler medlemmar vi kan få med i den här kommittén desto större och bättre tävlingar kan vi anordna som klubb.

Vill du vara med i den här kommittén? Skicka ett mail till: This is a mailto link

Uppdaterad: 24 JUN 2019 19:52 Skribent: Hanna Markusson

Kommande styrelsemöten:

15 december


Har du frågor eller punkter som styrelsen bör ta upp på sitt nästkommande styrelsemöte. Maila: This is a mailto link

 


 

logo webshop

sunder

dansskor

Postadress:
Gävle Rockin Rollin Club - Danssport
Kaserngatan 107
80282 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link