Hoppa till sidans innehåll

Vill du tävla för GRRC?


I GRRC har vi tävlande i Bugg, Lindy Hop, Boogie Woogie och West Coast Swing. Tävlingsträning med ledare finns för bugg två gånger i veckan och WSC en gång i veckan. Kravet för att få delta på dessa ledarledda träningar är att du deltar i minst två tävlingar per termin. Förutom lärarledda träningstillfällen finns möjlighet till friträning på GRRC:s klubblokal och det anordnas läger och andra tillfällen med extra träning.

För att tävla i BRR-klasserna behöver du skaffa en tävlingslicens hos Svenska Danssportförbundet. Det finns två olika typer av licens, R-licens (Regional) för de som är på lägre nivå och N-licens (Nationell) för de som tävlar på högre nivå. Är du ny tävlande ska du skaffa R-licens. Tävlingslicensen betalar dansaren själv där R-licens kostar 100 kr och N-licens kostar 400 kr. När licensen är betald kan du via dans.se anmäla dig och din danspartner till tävlingar. Men information om detta hittar du under fliken tävlingsanmälan. För att tävla för GRRC krävs att du har ett medlemskap i vår klubb.

Du som tävlar för annan förening idag men vill börja tävla för GRRC kan själv ändra detta vid varje årsskifte. Vill du göra det vid annat tillfälle så kontakta tävlingskommittén.

Vill du börja tävla och har frågor kontakta tävlingskommittén

This is a mailto link

Uppdaterad: 04 JUN 2015 19:19 Skribent: Lars Borbos

Kommande styrelsemöten:

15 december


Har du frågor eller punkter som styrelsen bör ta upp på sitt nästkommande styrelsemöte. Maila: This is a mailto link

 


 

logo webshop

sunder

dansskor

Postadress:
Gävle Rockin Rollin Club - Danssport
Kaserngatan 107
80282 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link